Onze maatregelen tegen Corona

Vanaf 8 juni is het opnieuw mogelijk om thuis feestjes te organiseren tot 10 personen. Vanaf 1 juli kunnen er feestjes gegeven worden tot 50 personen in een afgehuurde zaal.

Dit wil zeggen dat De Feestbouwers weer helemaal klaar zijn om kinderfeestjes te geven! Om de veiligheid van iedereen te garanderen, houden we volgende maatregelen in acht:

  1. De feestjes worden bij voorkeur buiten georganiseerd.

  2. De Feestbouwers dragen altijd een mondmasker. Dit zowel tijdens de feestjes als tijdens het leveren en opruimen van de materialen. We vragen aan iedere aanwezige die ouder is dan 12 jaar dit ook te doen.

  3. Tijdens de feestjes ontsmetten we onze handen regelmatig met alcoholgel. We vragen aan iedere aanwezige dit ook te doen.

  4. We trachten de 1,5 m-regel tussen de begeleider en de feestvierders zoveel mogelijk te respecteren. Wanneer de kinderen jonger zijn dan 12 jaar is de 1,5 m-regel onderling niet van toepassing.

  5. De begeleider telt ook mee als één persoon, net als ieder aanwezig familielid. Dit maakt dat de jarige + genodigden + familieleden jarige + begeleider niet meer mag zijn dan 10 personen, ongeacht ze jonger dan 12 jaar zijn. Wanneer je kiest voor het feestpakket Feestkoffer en/of springkasteel kan je één iemand meer uitnodigingen (omdat wij als begeleider niet meetellen). We brengen dan de materialen voor het feestje en komen het er na ophalen zonder wij in contact komen met de genodigden.

© De Feestbouwers - 2020 - Ondernemingsnummer: 0726.996.786

Instagram.png
facebook-logo-in-circular-shape_edited.p