Onze maatregelen tegen Corona

Als Feestbouwers doen we uiteraard ook ons best om het coronavirus tegen te gaan. Daarom hanteren wij de onderstaande regels:

  1. De Feestbouwers dragen altijd een mondmasker. Dit zowel tijdens de feestjes als tijdens het leveren en opruimen van de materialen. We vragen aan iedere aanwezige die ouder is dan 12 jaar dit ook te doen.

  2. Tijdens de feestjes ontsmetten we onze handen regelmatig met alcoholgel. We vragen aan iedere aanwezige dit ook te doen.

  3. We trachten de 1,5 m-regel tussen de begeleider en de feestvierders zoveel mogelijk te respecteren. Wanneer de kinderen jonger zijn dan 12 jaar is de 1,5 meter-regel onderling niet van toepassing.

  4. Er is in theorie geen limiet op het aantal kinderen onder de twaalf jaar op het feestje. Het aantal personen boven de 12 jaar limiteren we tot maximaal 4, al houden we dit aantal liefst zo laag mogelijk.

  5. Feestjes doen we het liefste buiten. Indien je het toch liever hebt om het binnen te houden, dan mogen er maximaal 10 kinderen aanwezig zijn en niemand ouder dan 12. Dit al zeker tot 9 juni. Dan kunnen we dit aantal uitbreiden indien de geplande versoepelingen plaatsvinden.