top of page

Animatie

Een verjaardag, een schoolfeest, een communie, ... Het zijn momenten die je vaak nog kan herinneren uit je kindertijd. De Feestbouwers maken deze herinnering nog net iets mooier met grime, glittertattoos, ballonplooien en reuze zeepbellen.

Grime

Kinderen zijn dol op verkleden en fantaseren over hun favoriete personages, zoals een stoere piraat, een sierlijke prinses of een dappere ridder. Met grime kunnen we deze droomfiguren tot leven brengen en elk kind transformeren in hun gewenste personage. Dit is de perfecte manier om jouw kinderfeestje extra feestelijk te maken. En ook voor volwassenen staan we klaar om hun wensen te vervullen.

We werken met huidvriendelijke schmink van professionele merken, zoals MikimFX, Diamond FX, Superstar en PartyXplosion. De schmink is gemakkelijk te verwijderen met water, zeep of babydoekjes, zodat je kind na vijf minuutjes weer als vanouds is. Bovendien worden alle penselen en sponsjes voor en na elke opdracht zorgvuldig gereinigd voor een optimale hygiëne.

Grime_edited_edited.jpg

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

50€ per uur

45€ per uur

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

50€ per uur

45€ per uur

Glittertattoos

Altijd al een tattoo willen hebben? Daar kunnen wij voor zorgen!

 

Bij ons vind je tijdelijke glittertattoos die geschikt zijn voor zowel jong als oud. Er is een ruime keuze aan sjablonen en glitters in verschillende kleuren, waardoor elke tattoo een unieke creatie is. De glittertattoos worden aangebracht met speciale huidlijm en huidvriendelijke glitters. Je kan er 3-7 dagen van genieten. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen, kan je gebruik maken van babyolie of lotion.

Glittertattoos.jpg
Ballonplooien

Elke stoere piraat heeft natuurlijk een zwaard nodig, en geen prinses kan zonder haar kroon. Bij De Feestbouwers zijn we van alle markten thuis en maken we de wildste fantasieën van jouw kinderen werkelijkheid dankzij onze ballonfiguren. Niets is te gek voor ons!

IMG_3498.jpg

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

50€ per uur

45€ per uur

Reuze zeepbellen

Bij De Feestbouwers blaas je letterlijk je grootste fantasieën tot leven. Wij zorgen voor alle benodigdheden en de kinderen gaan zelf aan de slag om de reuze zeepbellen te blazen. Wie blaast de grootste?

313290728_450706813836033_61581624227012

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

90€ per uur

80€ per uur

Combinatie

Kan je niet goed kiezen tussen grime, glittertattoos en ballonplooien? Geen probleem, bij ons kan je gewoon combineren!

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

55€ per uur (1 p)

90€ per uur (2 p)

50€ per uur (1 p)

80€ per uur (2 p)

Feestdeal

Springkasteel

Grime5.jpg
Springkasteel5

Vanaf 150 euro!

+

Grime, glittertattoos en/of ballonplooien

Verplaatsingskost: Eerste 10 kilometer zijn gratis (vertrekken vanuit Dennenlaan 4, 9240 Zele). Vanaf 11e kilometer vragen 0,35 euro per kilometer. We nemen altijd de kortste weg via Google Maps.

Feestvierders die we al blij maakten

bottom of page