top of page

Animatie

Een verjaardag, een schoolfeest, een communie, ... Het zijn momenten die je vaak nog kan herinneren uit je kindertijd. De Feestbouwers maken deze herinnering nog net iets mooier met grime, glittertattoos, ballonplooien en reuze zeepbellen.

Grime

Een gevaarlijke piraat, een elegante prinses of een moedige ridder... Elk kind kan omgetoverd worden in zijn of haar droomfiguur. Grime is de ideale manier om jouw kinderfeestje op te fleuren. Ook voor de meer volwassenen onder ons staan we graag paraat.

De schmink die we gebruiken is huidvriendelijk. We schminken met professionele producten zoals MikimFX, Diamond FX, Superstar en PartyXplosion. Ze zijn zeer eenvoudig te verwijderen met water en zeep of met babydoekjes. Na vijf minuutjes is jouw kind weer de oude. Alle penselen en sponsjes worden voor en na iedere opdracht grondig gereinigd.

Grime_edited_edited.jpg

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

45€ per uur

35€ per uur

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

45€ per uur

35€ per uur

Glittertattoos

Altijd al een tattoo willen hebben? Daar kunnen wij voor zorgen!

 

Wij hebben tijdelijke glittertattoo’s voor jong en oud. Er is een keuze uit vele soorten sjablonen en verschillende kleuren glitters. Elke tattoo is een unieke creatie! De glittertattoos worden met een speciale huidlijm en huidvriendelijke glitters geplaatst. Ze blijven 3-7 dagen op de huid zitten. Als je de tattoo eerder wilt verwijderen, kan je baby olie of lotion gebruiken.

Glittertattoos.jpg
Ballonplooien

Een gevaarlijke piraat heeft een zwaard nodig. Bij een prinses mag de kroon niet ontbreken. Geen probleem voor De Feestbouwers. Dankzij ballonplooien brengen we de wildste fantasieën van jouw kind tot realiteit.

IMG_3498.jpg

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

40€ per uur

30€ per uur

Reuze zeepbellen

Bij De Feestbouwers blaas je letterlijk je grootste fantasieën tot leven. Wij zorgen voor alle benodigdheden en de kinderen gaan zelf aan de slag om de reuze zeepbellen te blazen. Wie blaast de grootste?

313290728_450706813836033_61581624227012

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

90€ per uur

80€ per uur

Combinatie

Kan je niet goed kiezen tussen grime, glittertattoos en ballonplooien? Geen probleem, bij ons kan je gewoon combineren!

Eerste twee uren:

Vanaf derde uur:

50€ per uur (1 p)

80€ per uur (2 p)

40€ per uur (1 p)

70€ per uur (2 p)

Feestdeal

Springkasteel

Grime5.jpg
Springkasteel5

Vanaf 140 euro!

+

Grime, glittertattoos en/of ballonplooien

Verplaatsingskost: Eerste 10 kilometer zijn gratis (vertrekken vanuit Dennenlaan 4, 9240 Zele). Vanaf 11e kilometer vragen 0,35 euro per kilometer. We nemen altijd de kortste weg via Google Maps.

Feestvierders die we al blij maakten

bottom of page